phone icon

Linia Verde

+373 22 229 960
MENU
Inapoi

Agenția Proprietății Publice aduce magia sărbătorilor de iarnă în casele celor mai triști ca noi

24 decembrie, 2020

De sărbătorile de iarnă cu toţii tindem să fim mai buni, mai receptivi, mai fericiţi… Şi ca să ne asigurăm că fericirea chiar o să ni se şi întâmple, ne pregătim: facem curăţenie în case, gătim cele mai bune bucate, lucrăm mai cu sârg ca să ne putem lua câteva zile de concediu, cumpărăm cadouri pentru cei dragi şi unii dintre noi chiar se implică în acţiuni de caritate pentru cei mai puţin norocoşi. Pentru mulţi dintre noi, sărbătorile de iarnă se identifică cu cadouri şi generozitate şi asta nu e întâmplător.  Suntem mai fericiţi pentru că suntem mai buni şi suntem mai buni pentru că suntem mai fericiţi.

La începutul lunii decembrie colectivul Agenției Proprietății Publice a lansat o campanie de caritate intitulată ”Oferă un zâmbet” în vederea susținerii familiilor social vulnerabile. Scopul acestei campanii este de a aduce farmecul și feeria sărbătorilor de iarnă, în casele și în sufletele celor mai triști ca noi.

Grație, campaniei, membrii colectivului Agenției Proprietății Publice s-au mobilizat și au reușit să adune alimente, produse de igienă și mijloace financiare.

De această dată, am reușit să le aducem o rază de speranță în ziua de mâine surorilor Veronica și Alexandra din satul Sireți, raionul Strășeni care de mai mulți ani suferă de anumite maladii ale aparatului locomotor. Alături de daruri, colectivul APP le-a oferit căldură, zâmbet și încurajări.

Prin acestă acțiune de caritate,  organizatorii și-au atins scopul propus - de a face pe cineva mai fericit și în același timp de a arăta încă o dată că împreună putem aduce schimbarea, iar eforturile noastre pot duce la o îmbunătățire considerabilă a unor vieți.

”Cu părere de rău în Moldova există o mulțime de familii nevoiașe care trăiesc la limita existenței…Din acest considerent am susținut din start inițiativa de a-i ajuta pe cei care astăzi mai mult ca oricând au nevoie de susținerea nostră. Trăiesc un sentiment de adâncă satisfacţie pentru faptul că instituţia pe care o reprezint a putut ajuta pe cineva să simtă magia sărbătorilor de iarnă şi să fie mai fericiţi. Vă asigur că APP şi în viitor va susţine şi va ajuta aceşti oameni care au nevoie de blândeţe, mângâiere şi căldură sufletească” au menționat reprezentanții APP.

Surorile Alexandra și Veronica Simion, la rîndul lor, au adus sincere mulțumiri întreg colectivului Agenției Proprietății Publice pentru darurile oferite. Le-a urat de sănătate, mulți ani și toți rodnici. Iar frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Oferă un zâmbet. Sărbători fericite!