phone icon

Linia Verde

+373 22 229 960
MENU
Inapoi

Anunț cu privire la desfășurarea etapei a doua a concursului pentru ocuparea funcției vacante de Administrator al Î.S. ”MOLDATSA” - Proba interviului

17 noiembrie, 2020

În conformitate cu prevederile punctului 15 al Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției vacante de Administrator al Î.S. ”MOLDATSA”, aprobat prin Ordinul Agenției Proprietății Publice nr. 365 din 26.10.2020,  Comisia de selectare a candidaturii la funcția de Administrator al Întreprinderii de Stat pentru utilizarea spațiului aerian și deservirea traficului aerian ”MOLDATSA”, informează că, la data de 20 noiembrie 2020, ora 10:00, la adresa: mun. Chișinău, Piața Marii Adunări Naționale, nr.1, Casa Guvernului, bir. 351, se va desfășura etapa a doua a concursului nominalizat – Proba interviului. În cazul unor situații neprevăzute, desfășurarea etapei a doua a concursului pentru ocuparea funcției vacante de Administrator al Î.S. ”MOLDATSA” - Proba interviului va avea loc în regim on-line. Despre acest fapt, candidații vor fi informați adițional.

Pentru participare la interviu sunt invitați următorii candidați preselectaţi:

Buzu Nicolae;

Frunze Veaceslav;

Catană Viorel.

Candidatul Nr. 3 nu a fost admis la proba interviului, din motiv că, nu a acumulat media minimă necesară de participare în următoarea etapă a concursului, conform prevederilor Pct. 13 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției vacante de administrator al Întreprinderii de Stat pentru utilizarea spațiului aerian și deservirea traficului aerian "MOLDATSA", aprobat prin Ordinul APP nr. 365 din 26.10.2020.