phone icon

Linia Verde

+373 22 229 960
MENU
Inapoi

Deschidere oficială a fabricii de producere a articolelor vestimentare ”MAICOM” în cadrul Parcului Industrial  ”TRACOM”

30 octombrie, 2020

La 30 octombrie, Ghenadie Țepordei, directorul general al Agenției Proprietății Publice, a participat la deschiderea oficială a fabricii de producere a articolelor vestimentare ”MAICOM” în cadrul Parcului Industrial  ”TRACOM”.

În cadrul evenimentului de deschidere, dl Victor Maican, directorul ”MAICAN-COM” S.R.L., a mulțumit administrației Parcului Industrial ”TRACOM” pentru suportul pe care aceasta l-a acordat în vederea implementării proiectului investițional. Totodată, acesta a menționat că  ”MAICOM” își propune să lărgească spectrul de produse și în același timp să creeze aproximativ 240 locuri de muncă până la finele anului 2021.

Ghenadie Țepordei, directorul general al Agenției Proprietății Publice, a venit cu un mesaj de felicitare, apreciind investițiile făcute. Este cert că în urma acestui eveniment, va avea de câștigat nu doar investitorul și statul Republica Moldova, dar, în final, vor avea de câștigat toți cetățenii țării noastre, căci drept consecință a unei bune funcționări a unor astfel de societăți comerciale și a dezvoltării acestora în permanență, putem vorbi de o creştere a producţiei pentru aprovizionarea pieţei interne şi relansarea exportului în vederea revitalizării reale a economiei naționale.

Stanislav Rusu, director general ”TRACOM” S.A. în mesajul său a salutat acțiunile antreprenorului, evidențiind aportul adus de către S.C. ”MAICAN-COM” S.R.L. la dezvoltarea socio-economică a țării. Totodată, acesta a subliniat că în țara noastră se poate de dezvoltat afaceri, care la rândul lor să dezvolte economia, astfel sporind încrederea cetățenilor într-un viitor prosper. Într-un final acesta a dat asigurări că ”TRACOM” S.A. va oferi în continuare suportul necesar companiei, pentru a dezvolta un proiect solid și sustenabil.

Pentru anul 2020, S.C. MAICAN-COM S.R.L. în calitate de rezident al P.I. ”TRACOM” a realizat investiții de aproximativ 33,5 milioane lei față de suma planificată de 25 milioane în cadrul Proiectului investițional.

La moment, în Parcul Industrial ”TRACOM” își desfășoară activitatea 65 rezidenți, societăți de producție industrială și servicii.