phone icon

Linia Verde

+373 22 229 960
MENU
Inapoi

Dimplome de Onoare pentru angajații din domeniul infrastructurii rutiere

23 octombrie, 2020

Astăzi conducerea Agenției Proprietății Publice, a acordat în numele Guvernului Republicii Moldova mai multe Diplome de Onoare angajaților entităților cu capital majoritar de stat din domeniul infrastructurii rutiere.

Ghenadie Țepordei directorul general al Agenției Proprietății Publice a declarat că: ”Rețeaua de drumuri reprezintă o verigă importantă pentru economia țării noastre. Creșterea economică, dezvoltarea localităților, promovarea turismului sau soluționarea problemelor sociale de zi cu zi - toate sunt dependente de infrastructura rutieră. Toate aceste aspecte țin de activitatea cotidiană a dumneavoastră. Iar aceste diplome sunt o recunoaștere din partea guvernului pentru munca depusă.”

Mihai Soțchi director general adjunct al Agenției Proprietății Publice a subliniat că: ”În ajunul Zilei profesionale a automobiliștilor și drumarilor din Republica Moldova, stabilită prin Hotărârea Guvernului nr. 1112/2000 cu privire la instituirea "Zilei automobilistului şi drumarului", marcată anual în ultima duminică a lunii octombrie, precum și în conformitate cu prevederile Regulamentului de conferire şi acordare a Diplomei de Onoare a Guvernului Republicii Moldova, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1224/2018, cu privire la instituirea şi conferirea Diplomei de Onoare a Guvernului Republicii Moldova, pentru rezultate remarcabile și muncă rodnică în ramura gospodăriei drumurilor se decernează următoarele persoane:

1. Popov Alexandru, Director S.A. „Drumuri Criuleni”;

2. Vîrcolici Efim, Director S.A. „Drumuri Orhei”;

3. Vrabii Veaceslav, mașinist excavator, S.A. „Drumuri Edineț”;

4. Beselea Vadim, Șef de sector al districtului Călărași, S.A. „Drumuri Strășeni”;

5. Fortuneac Pavel, mecanic-șef S.A. „Drumuri Rîșcani”;

6. Onofrei Ion, șofer S.A. „Drumuri Căușeni”;

7. Bularu Vasile, maistru S.A. „Drumuri Cahul”;

8. Gurin Victor, șofer-mecanizator S.A. „Drumuri Cimișlia”.

La rândul lor, angajații din domeniul infrastructurii rutiere au mulțumit conducerii Agenției Proprietății Publice pentru apreciere și s-au arătat încrezători că, împreună, vor duce la bun sfârșit lucrările începute.