phone icon

Linia Verde

+373 22 229 960
MENU
Inapoi

Mesajul directorului Agenției Proprietății Publice, Ghenadie Țepordei, cu ocazia Zilei Energeticianului

22 decembrie, 2020

Dragi prieteni,

Ziua profesională a energeticianului este strâns legată de confortul social, securitatea și stabilitatea economică a țării. Sistemul energetic constituie fundamentul creșterii potențialului economic al țării, iar în consecință a calității vieții. Este de apreciat că pe parcursul anilor, sectorul energetic naţional a reușit să facă faţă, cu mult stoicism, principalelor provocări cu care s-a confruntat atât la nivel intern cît  și la cel global.

Să nu uităm, totodată, că de funcţionarea fiabilă a complexului energetic al Republicii Moldova depinde dezvoltarea durabilă a economiei naţionale, dar și bunăstarea vieții cetățenilor. Respectiv, obiectivul principal, de care urmează să vă călăuziţi, este asigurarea securităţii energetice a statului, care poate fi obţinută doar prin integrarea complexului energetic național în sistemul energetic european.

Țin să vă asigur că munca dumneavoastră este apreciată și prețuită. Îmi exprim, în același timp, convingerea că profesionalismul şi devotamentul de care dați dovadă cu maximă consecvență vor garanta funcţionarea eficientă a întreprinderilor din complexul energetic și, vor consolida tendinţele de diversificare a resurselor energetice. Nivelul înalt al profesionalismului, dedicația și simțul înalt al responsabilității de care dau dovadă lucrătorii din domeniul energetic al Republicii Moldova îmi inspiră deplina încredere că împreună vom depăși cu succes toate încercările și vom menține confortul din locuințele și sufletele fiecărui cetățean al țării noastre.

Sunt sigur că acest sector are un viitor prosper și noi toți deja influențăm cursul acestuia. Împreună vom putea atinge scopurile stabilite, iar rezultatele vor da un nou impuls dezvoltării potențialului industrial al țării și a îmbunătățirii calității vieții cetățenilor Republicii Moldova.

Din numele Agenției Proprietății Publice și al meu personal, vă felicit cu prilejul Zilei Energeticianului, vă doresc multă sănătate și liniște sufletească, care să vă conducă spre noi realizări importante pentru fiecare și pentru țară în ansamblu! Fie ca această sărbătoare pentru dumneavoastră să fie un drum deschis spre noi ascensiuni şi frumoase realizări, aprecierea şi recunoştinţa cetățenilor pentru importanta activitate pe care o desfăşuraţi să vă fie călăuză în activitatea profesională.

Cu respect,

Ghenadie Țepordei directorul Agenției Proprietății Publice