phone icon

Linia Verde

+373 22 229-960
MENU
Inapoi

Noul director al Î.S. ,,Administrația de stat a drumurilor” a fost prezentat colectivului

1 septembrie, 2021

Astăzi, directorul general al Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac,  l-a prezentat echipei Î.S. ,,Administrația de stat a drumurilor”, pe noul director - Sergiu Bejan. La eveniment a participat viceprim-ministrul RM, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

Directorul general al APP, Eugeniu Cozonac, a venit cu un mesaj de salut pentru echipa întreprinderii reiterând faptul că infrastructura drumurilor este o verigă importantă în economia ţării, drumurile bune şi infrastructura accesibilă fiind o carte de vizită a oricărei ţări.

,,Sunt sigur, că odată cu venirea noii conduceri, vom fi martori ai schimbării spre bine la această întreprindere de stat. Conf.univ., dr. Sergiu Bejan, care a activat în calitate de decan al Facultății de Urbanism și Arhitectură al UTM, este un expert tehnic și verificator de proiecte atestat, și va veni cu idei inovative în acest domeniu, asigurând consolidarea capacităților acestei întreprinderii importante pentru întreagă țară, îmbunătățirea administrării și gestionării drumurilor naționale, precum și implementarea tehnologiilor moderne pentru eficientizarea investițiilor”, a subliniat Eugeniu Cozonac.

Prezent la eveniment, viceprim-ministrul RM, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a mulțumit noului director că acceptat această provocare. ,,Așteptăm prezentarea unui program de reabilitare a infrastructurii drumurilor, pentru realizarea căruia veți avea tot sprijinul ministerului. Optăm pentru buna funcționare a acestei întreprinderi de stat”, a accentuat viceprim-ministrul RM

La rândul său, Sergiu Bejan a mulțumit pentru încrederea acordată reiterând faptul că deși este reprezentant al mediului academic, cunoaște specificul activității întreprinderii de stat. ,,Sper să nu dezamăgim încrederea acordată și să oferim ceea ce își doresc cetățeniii: drumuri bune nu doar pe hârtie, ci bune cu adevărat oferind siguranță în trafic”, a subliniat dumnealui.

Întreprinderea de stat ,,Administrația de stat a drumurilor” a fost fondată în vederea gestionării, întreținerii, reparației, modernizării, dezvoltării și exploatării drumurilor publice  în scopul desfășurării traficului rutier în condiții de siguranță a circulației.