Guvernul Republicii Moldova

Agenția Proprietății Publice

A A A

Agenției Proprietății Publice are un nou director general adjunct

Published on: Thu, 05/21/2020 - 13:24

În temeiul pct.44 din Regulamentul cu privire la ocuparea funcției publice prin concurs, aprobat prin H.G. Republicii Moldova nr. 201/2009, Comisia de concurs a propus la funcția de director general adjunct ( responsabil de domeniul monitorizarea patrimoniului public și administrare corporativă)  al Agenției Proprietății Publice candidatura dlui Corneliu Soltan.

La data de  20.05.2020 prin decizia Guvernului, dl Corneliu Soltan a fost numit în funcția de director general adjunct al APP.

Dl Corneliu Soltan a fost prezentat astăzi colegilor de către directorul general al Agenției, dl Ghenadie Țepordei care, i-a adresat felicitări cu prilejul accederii în funcție remarcînd că, aceasta presupune o responsabilitate înaltă, i-a urat succes și o colaborare frumoasă în realizarea obiectivelor propuse.

La rîndul său, dl Corneliu Soltan, a mulțumit pentru felicitări, și-a exprimat recunoștința pentru încrederea acordată și a dat asigurări că, va depune tot efortul pentru a impulsiona și mai mult activitatea profesională a Agenției.

IMPORTANT

There are no items yet.

Subscribe to Agenda