phone icon

Linia Verde

+373 22 229 960
MENU
Inapoi

Vizită de lucru la S.A. ”Drumuri Orhei”

23 octombrie, 2020

 

Pentru a se documenta cu starea de lucruri actuală a S.A. ”Drumuri Orhei”, la 23 octombrie directorul general adjunct Mihai Soțchi a întreprins o vizită la această întreprindere.

Mihai Soțchi, le-a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia zilei profesionale recent sărbătorite și urat succese în activitate pe care o desfășoară. Oficialul a mai subliniat importanța creării și întreținerii drumurilor ce trebuie să fie realizate sistematic ținînd cont de calitate și amenajarea lor corespunzător cerințelor cetățenilor.

În discuția avută cu colectivul întreprinderii au fost abordate mai multe aspecte ce țin de o funcționare eficientă bazată pe tehnici și strategii viabile de dezvoltare.

Directorul S.A. ”Drumuri Orhei” Efim Vîrcolici a remarcat că cele mai mari probleme cu care se confruntă țin de lipsa echipamentului din dotare sau a gradului înalt de uzură a acestuia. Pentru a realiza obiectivele propuse de modernizare a infrastructurii drumurilor este nevoie de implicarea continuă a oficialilor de cel mai înalt rang pentru ca lucrările să fie realizate conform cerințelor internaționale.