phone icon

Linia Verde

+373 22 229 960
MENU
Inapoi

Mesajul de felicitare a Directorului General al Agenției Proprietății Publice, cu ocazia Zilei Funcționarului Public

23 iunie, 2020

Dragi colegi, funcţionari publici,

Vă rog să-mi permiteți să vă aduc cele mai sincere felicitări, cu prilejul sărbătorii profesionale ,,Ziua Funcționarului public”!

Este cert, că activitatea funcţionarului public nu este una simplă, însă în același timp foarte necesară pentru o funcţionare eficientă a instituţiilor statului. Activitatea pe care o desfășurăm împreună cu dumneavoastră, necesită multă responsabilitate, profesionalism şi abnegație, însă obiectivele sunt comune.

Ziua funcționarului public este un prilej oportun de a aprecia munca titanică pe care o realizați dar și rolul serviciului public în modernizarea și dezvoltarea durabilă a țării.

Funcţionarul public, fiind reprezentantul statului, este cel care trebuie să sporească încrederea oamenilor în instituţiile statului și să răspundă promt necesităților cetățenilor. Doar prin profesionalism, tact și dăruiere, poate fi atins aceste obiectiv.

Vă doresc să oferiți doar servicii calitative care să satisfacă interesele și așteptărilor cetățenilor, iar munca dumneavoastră să contribuie la dezvoltarea unei administraţii publice moderne şi eficiente ca în cele din urmă să creasă credibilitatea instituțiilor pe care le reprezentați.

În acest context, aduc mulțumiri colegilor din cadrul Agenției Proprietății Publice, precum și tuturor angajaţilor din serviciul public, pentru efortul depus și activitatea desfășurată pentru binele Republicii Moldova.

Transmit urările mele de bine și gratitudinea pentru activitatea conștiincioasă, în beneficiul omului, pe care o desfășurați zi de zi.

Vă doresc multe realizări în activitatea profesională pe care o desfășurați dar și putere pentru a face față tuturor impedimentelor.

Pe plan personal vă urez de sănătate, fericire și împlinire.

 

Cu deosebit respect,

Ghenadie Țepordei

Director Agenția Proprietății Publice