phone icon

Linia Verde

+373 22 229 960
MENU
Inapoi

Mesajul directorului general al Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac, cu prilejul Zilei lucrătorului aviației civile

17 septembrie, 2021

Stimați lucrători ai aviației civile,

În fiece an, la data de 19 septembrie, în Republica Moldova este sărbătorită Ziua lucrătorului aviației civile.

Cu acest prilej, remarcăm importanţa activității desfăşurate de dumneavoastră pentru economia naţională, pentru țară. Acest domeniu a evoluat continuu, au fost găsite cele mai bune soluții în condiții dificile. Toate rezultatele obținute au fost posibile grație dedicaţiei şi profesionalismului colaboratorilor aviației civile.

Astăzi, putem spune, cu certitudine, că sunt premise reale pentru majorarea indicatorilor economici în sectorul transportului aerian, atât prin sporirea continuă a fluxului de pasageri, cât şi prin oferirea serviciilor de performanță pentru orice cetățean.Transportul aerian a devenit mai accesibil, mai atractiv. Moldovenii plecați peste hotare pot veni mai des acasă, iar cetățenii străini au posibilitatea de a ne vizita și de a cunoaște țara.

Totodată, suntem ferm convinși că veţi depune şi în continuare toate eforturile pentru dezvoltarea și modernizarea aviaţiei civile din Republica Moldova.

În acest context, din numele Agenției Proprietății Publice, cât și al meu personal, Vă aducem mulțumiri pentru profesionalism și responsabilitate în activitatea desfăşurată, dorindu-vă sănătate, prosperitate şi bucurii alături de cei dragi.

Cu respect, 

Eugeniu Cozonac,

director general al Agenției Proprietății Publice