phone icon

Linia Verde

+373 22 229-960
MENU
Inapoi

S.A. Moldtelecom are un nou director interimar

11 noiembrie, 2021

Alexandru Ciubuc va conduce de astăzi cel mai mare operator de servicii de telecomunicații din Republica Moldova - S.A. Moldtelecom.

La evenimentul de prezentare a noii administrații în fața colegilor a participat și șeful Agenției Proprietații Publice, Eugeniu Cozonac. Directorul general al APP a încurajat noua conducere să se dedice în totalitate pentru prosperarea întreprinderii, dar și să lanseze imediat un amplu proces de evaluare a activității de până acum a companiei. 

„Specialiștii de aici sunt garanția că Moldtelecom are un potențial mult mai mare și o importanță strategică absolută. Misiunea noului director va fi să facă urgent o evaluare a stării lucrurilor din întreprindere, să gestioneze cu succes echipa și activitățile, dar și să accepte provocarea de a moderniza infrastructura și de a dezvolta servicii noi - utile consumatorilor și în pas cu schimbările globale la care asistăm în ultima perioadă,” a subliniat Eugeniu Cozonac. 

Alexandru Ciubuc a petrecut ultimii 12 ani în Belgia. Este co-fondator al „Enabld” - platformă care oferă expertiză în vânzări, marketing și parteneriate strategice în comunicații, dar și co-fondator al „DAS Solutions” - o companie care dezvoltă soluții software fiabile și performante pentru industriile de telecomunicații, Fintech, asigurări și e-sănătate. 

Directorul interimar al Moldtelecom susține că, prioritar, se va axa pe 3 idei de bază.

„Orientarea către client - va juca un rol primordial în câștigarea încrederii consumatorilor în serviciile noastre. Apoi este foarte importantă optimizarea proceselor și a costurilor. Iar în al treilea rând ne vom concentra pe inovații tehnologice și pe crearea de servicii noi”, a punctat Alexandru Ciubuc.

S.A. Moldtelecom a fost fondată acum 28 de ani, are 2700 de angajați și este operatorul numărul 1 de servicii integrate mobile-fixe-internet și TV din ţară.